El Noia goleja el Vic, el Vendrell guanya a Caldes i el Patí treu un punt d’Alcoi

0
1307

Bon cap de setmana per als equips penedesencs de l’OK Lliga d’hoquei patins. El Noia va golejar diumenge el CP Vic a l’Ateneu (5-2), el Vendrell va recuperar a la pista del Caldes els tres punts que la setmana passada s’havia deixat escapar a casa davant del Voltregà (1-3) i el Vilafranca va treure un bon empat a Alcoi (3-3).

El CE Noia Freixenet ha guanyat aquesta temporada pocs partits a l’Ateneu. I dues de les alegries que ha tingut han estat contra equips grans: el 5-0 davant del Reus i ara el 5-2 contra el segon classificat. Tota una exhibició, en què es va arribar a col·locar 5-0 a manca de cinc minuts i que tan sols en els instants finals els osonencs van maquillar. Tots els gols van arribar a la segona part, de la mà de Ferran Rosa, Sergi Aragonès, Eloi Albesa de falta directa, Arnau Xaus i Aleix Esteller.

El CE Moritz Vendrell va guanyar 1-3 a la pista del Caldes i es manté en sisena posició, dos punts per davant del Noia i de l’Alcoi. El partit va ser dominat en tot moment pels homes dirigits per Jordi Garcia, amb gols de Jordi Ferrer (2) i Eloi Mitjans; el gol de l’honor local va arribar als minuts finals.

El Cafès Novell CP Vilafranca que només havia tret un punt la setmana passada a casa davant del CP Manlleu, en certa manera se n’ha rescabalat en empatar ara a la pista de l’Alcoi. Marc Palau va signar els dos primers gols al primer temps (0-2), els van empatar al segon temps, Àngel Rodríguez va situar el 2-3 i encara Palau va enviar la bola al pal a manca de dos segons. El Patí es troba encara tercer per la cua, empatat a punts amb el Girona i l’Igualada.