El Noia es queda a les portes d’aixecar la Copa Generalitat

0
1579

El CE Noia Freixenet masculí s’ha quedat amb la mel als llavis i finalment no va poder aixecar dissabte la vuitena Copa Generalitat, que organitza la Federació Catalana de Patinatge entre els quatre millors equips de la primera volta de la lliga de Primera Nacional Catalana. En un matex molt emocionant, els sadurninencs van perdre 4-6 la final a la tanda de faltes directes davant de l’HP Tona, després d’empatar a quatre en el temps reglamentari i no anotar ningú a la pròrroga.

El Pavelló Olímpic de l’Ateneu de Sant Sadurní acollia dissabte la Copa Generalitat. El Noia masculí hi tenia dipositada molta fe, atès que ha arribat líder a l’equador de la lliga. Després d’un primer temps sense gols, amb un Pau Romagosa molt encertat sota els pals de la porteria del Noia, l’equip local sempre va portar la iniciativa en el marcador, malgrat que els osonencs sempre replicaven tot seguit. Arnau López va inaugurar el marcador al minut 30, tornava a avançar el Noia al 37 i per tercer cop ho feia al 40. L’últim gol sadurninenc, a 3 minuts pel final, el va fer Xus Sola, però un minut després igualaria el Tona per quarta vegada. A la pròrroga no hi hauria gols i dos encerts dels osonencs en les faltes directes posteriors els servirien per endur-se el trofeu. Al matí, el Noia havia doblegat 4-2 el Capellades en semifinals i el Tona s’imposava 1-0 al Taradell.

En categoria femenina, la Copa ha estat per al Girona CH, que ha derrotat el CH Vila-sana 4-1 a la final. En semifinals, les gironines s’havien desfet del CP Manlleu (11-0), i el Vila-sana derrotava 1-0 l’Igualada Femení.