Noia i Vendrell debuten a la CERS amb victòria

0
1746

El CE Noia Freixenet i el CE Vendrell van debutar dissabte en competició europea amb sengles victòries. Els de Sant Sadurní van golejar el Darmstadt alemany (11-2) al pavelló olímpic de l’Ateneu, mentre que els vendrellencs es van imposar a domicili (3-5) davant del Coutras francès.

El Noia va fer un pas important de cara a classificar-se pels vuitens de final de la Copa de la CERS i continuar somiant en tornar a conquerir Europa. Sis minuts i 35 segons va necessitar per obrir el marcador, mitjançant Aleix Esteller, però a partir d’aquí van obrir en canal la porteria alemanya. Al descans ja dominaven 5-0. Els autors dels onze gols van ser Aleix Esteller, Arnau Xaus (2), Sergi Aragonès (3), Humberto Mendes (2), Martí Casas (2), Jordi del Amor.

També molt ben encarrilat té el CE Vendrell l’eliminatòria de setzens de final de la CERS, sobretot gràcies al hat trick de Cristian Rodríguez en els darrers tres minuts de la primera part, que van obrir una escletxa en el marcador que va ser insalvable per als francesos. De l’1-3 amb què es va arribar al descans es va passar a l’1-4 al minut 35, gol que donava la tranquil·litat necessària als penedesencs. Cristian Rodríguez completaria el seu pòquer particular al minut 38.