El Nowa Reggae 2015 encara cueja

0
273
Fins al 2015 el festival se celebrava al Molí de Mar.

L’Ajuntament de Vilanova ha anunciat que presentarà un recurs de cassació contra la sentència emesa pel Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona i que l’obliga a pagar 3.000 euros a uns veïns que denunciaven molèsties ocasionades per la celebració del festival Nowa Reggae 2015.

Recordem que un recurs de cassació s’interposa davant el Tribunal Suprem o, en certs casos, davant el Tribunal Superior de Justícia, contra decisions d’altres tribunals, denunciant error de llei o trencament de forma. En el seu recurs de cassació, l’Ajuntament argumenta que la llicència per celebrar el festival Nowa Reggae es va atorgar d’acord amb la sentència favorable a l’Ajuntament de Vilanova per part del jutjat encarregat del cas, la qual desestimava també el recurs presentat pels interessats contra el festival 2011.

Després del 2016

Es dona el cas que els veïns van presentar la reclamació no l’any 2015, sinó després de la sentència del Tribunal Superior de Justícia l’any 2016, desfavorable a l’Ajuntament. En aquest sentit, el regidor d’Urbanisme, Habitatge i Medi Ambient, Gerard Llobet, ha manifestat que els veïns en la seva reclamació “no acrediten els danys, ni els arguments que presenten tenen prou entitat. Des de l’Ajuntament no es veu relació causa-efecte amb el festival i amb els danys que reclamaven els veïns”.

FER UN COMENTARI