Obre a Vilanova un bar-cafeteria per a gossos

7
45585
Sandra Corominas, acompanyada d'Oriol Fabro, entrenador que guiarà l'espai de joc del local.

Dissabte obrirà a Vilanova un bar-cafeteria per a gossos, un nou concepte d’establiment on la mascota és el client principal. El local, situat al carrer del Forn del Vidre número 17, està pensat com un espai compartit on tant gossos com els seus propietaris puguin gaudir dels serveis de menjar, beguda i entreteniment en ambients especialment dissenyats a les seves característiques.

Sandra Corominas, directora i creadora del projecte, explica que “la idea va sorgir davant la necessitat que tenen els ciutadans per compartir un espai amb les seves mascotes. Les terrasses dels bars estan saturades de gossos que s’avorreixen mentre els seus propietaris prenen una cervesa, així que vam decidir obrir un local on poder gaudir amb companyia de la teva mascota”.

Les instal·lacions, de 180 m2, estan degudament condicionades. De fet, s’ha habilitat un espai de menjador, on se serviran tapes i begudes específiques per a gossos com per exemple una cervesa a base de pollastre i vedella; i una zona de joc, on podran interactuar amb altres gossos sota la supervisió d’un entrenador. Hi haurà pistoles de pilotes, tobogans i altres elements de joc on gaudir sense el lligam de la corretja.

A Catalunya ja existeixen alguns establiments canins que ofereixen serveis específics per a gossos. Corominas, però, assegura que, de característiques similars al que obrirà dissabte, només n’hi ha cinc al món, que estan ubicats a Bilbao, Tokio, Colòmbia, Los Angeles i Bèlgica. Sobre el motiu pel qual ha escollit Vilanova explica “que és una ciutat on hi ha una consciència especial cap als gossos”.

7 COMENTARIS

  1. Tambe hi podem portar els hamsters i les tortugues?, I els gats? Potser s estan discriminant algunes de les especies de companyia…
    Tambe heu dissenyat una coberteria per animals? Aixi potser poden menjar educadament i correctament com “persones”.

    • Dons aixó, que vagi el que vulgui si no t’agraden al animals no hi vaguis i punt. Vaja burrada de comentari, com es nota que no tens mascotes de cap classe. T’invito a que tingueu una aquest que penseu axis, us faría la vida mes agradable i no tan amargada.

FER UN COMENTARI