El Patí Vilafranca va caure derrotat 3 a 1 el passat cap de setmana a la pista del Joventude de Viana en l’anada de vuitens de final de la Copa CERS. Els homes de Josep Lluís Delriu van sortir a la pista mentalitzats i quan només havien passat dos minuts de joc van encetar el marcador amb un fort xut des de fora de l’àrea de Marc Palau. Al minut 10 el Joventude va reaccionar anotant dos gols, que van executar To Silva, en un contraatac, i Francisco Silva, aprofitant que es va emportar la bola amb el peu (i els àrbitres no van xiular). Al minut 13, un xut des de fora de l’àrea de To Silva va significar el 3-1, resultat amb el qual es va arribar al descans.

A la represa, El Patí va sortir al terreny de joc amb la intenció de retallar distàncies. Van buscar amb insistència els xuts de fora de l’àrea de Marc Palau i les boles a dins l’àrea per en Joan Vázquez. Però malgrat fer lluir el porter rival no van aconseguir batre’l i amb el 3-1 es va acabar el partit. La tornada dels vuitens de final serà el 14 de gener al pavelló de Vilafranca. El Patí espera remuntar l’eliminatòria i passar a la següent ronda de la CERS.