El Premi Canyelles de Pintura concedirà un únic guardó de 10.000 euros

0
770

L’Exposició d’Artistes Novells ArT Canyelles es reconverteix en aquest 2018 en el Premi Canyelles de Pintura, que mantindrà el patrocini de Laboratoris Echevarne i que tindrà una de les dotacions més importants del país per a l’obra guanyadora, 10.000 euros. La dotació iguala, per exemple, la que ofereix el prestigiós Premi Reina Sofia de Pintura.

Després de cinc anys, la mostra evoluciona de manera notable i en aquesta sisena edició s’ha apostat per centrar-se exclusivament en les tècniques pictòriques, recuperant així l’esperit artístic d’una època en què el poble va ser un referent per a molts pintors, després que Joaquim Mir, caps als anys vint, iniciés els seus treballs sobre paisatges de Canyelles. El seguirien Jaume Brichfeus o Ramon Sanvisens, entre altres.

Les obres es poden presentar fins al 18 de març; la informació sobre el certamen es pot trobar a http://www.canyelles.cat/artcanyelles/. Pel que fa a l’exposició, es podrà visitar entre el 12 i el 20 de maig a la Sala Multicultural. El premi es farà públic el dia 13 de maig, durant el certamen multisectorial Va de Fires. La participació és oberta a tothom i la temàtica serà lliure.

FER UN COMENTARI