Què en farem, de l’Ateneu?

0
125

Em sembla que l’Ateneu està més sol que “la una”. Així es diu quan algú es troba sol. No voldria, però, que passés això en aquesta societat historicocultural que és l’Ateneu Agrícola Noia.

No fa massa temps hi va haver una reunió-assemblea de socis amb molt poca gent (35-40 socis) i la junta va quedar quasi només amb el president. Es van donar un marge de dos mesos per tornar a parlar i buscar solució al tema.

El que constato és que el temps passa i no arriba o no es busca una sortida viable i digna, ni per part de l’Ateneu ni de l’Ajuntament. Per cert, hi ha hagut un canvi d’alcaldia, a veure si es nota.

Toca ja d’una vegada que el moviment, les passes que fan un i altre, sigui visible i resolutiu. Sant Sadurní ha de poder gaudir, com en època passada, de la societat Ateneu. Sala de teatre-ball, cafè-bar més cuidat i el pavelló esportiu olímpic condicionat amb totes les necessitats que li manquen en l’actualitat.

Per tant, s’ha de fer, hem de fer, sadurninencs i ateneistes, hem d’aixecar ben amunt el llistó d’una entitat que ha estat i ha de ser un baluard i un referent històric a la nostra vila.

Francesc Llopart Quintana
Sant Sadurní d’Anoia

FER UN COMENTARI