Què vol dir ser regidor a l’Ajuntament dels Monjos?

1
285

Ser Regidor és abusar del seu càrrec o aportar millores al municipi? M’agradaria saber-ho, atès que a l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos no queda prou clar.

Molts dubtes des de l’estiu de 2017, quan explotava el bar de la piscina de Santa Margarida i els Monjos, i un parell de regidors no van parar de desfilar per la piscina amb aires extra-superiors, faltant al respecte amb crits, mentre la barra era plena de clients, i abusant del seu càrrec així que podien.

José Luís Soriano Núñez venia sempre a parlar amb mi, amb poca educació, quan la barra era plena de gent… de clients que volien consumir… i de pas escoltaven les seves groselles paraules, per després preguntar-me: “Qui era aquest paio? T’estava molestant?”. A la qual cosa jo sempre responia: “No el coneixeu? És José Luís Soriano Núñez, regidor d’Esports del nostre Ajuntament”, mentre la meva parella (M.G.R.) i altres persones que a diari eren allà ajudant-me van ser testimonis del to de veu del regidor en tot moment.

Tampoc entenc com s’atreveix el cap de policia a donar lliçons de com portar un bar, quan ningú li ha preguntat res. Com tampoc vaig donant lliçons a cap policia. Falta més respecte per part de l’Armand i del regidor José Luis Soriano Núñez.

Mar Navarro Mazón
Santa Margarida i els Monjos

1 COMENTARI

  1. Som molts els que hem creuats camins amb la Mar Navarro Mazón, juntament amb la seva afició a generar conflictes al municipi i amb el seus habitants.

    L’hem sofert a l’Escola de Música, a la Piscina Municical, i darrerament li hem de donar les gràcies per la clausura del Local Social de la Costa Daurada.

    Senyores i senyors de l’Ajuntament de Sta. Margarida i Els Monjos, ja es hora de que reaccioneu com cal i a favor del poble!

    Faig una crida a tots els que ens hem vist afectats per la péssima gestió i les continues queixes de la Mar Navarro Mazón. Nosaltres també podem fer escrits en mitjans de comunicació i presentar queixes formals a les administracions.

    Fem-nos veure’ns!

FER UN COMENTARI