Sant Pere de Riudebitlles acollirà aquest dissabte una trobada professional centrada en la recerca de noves fórmules de promoció de la literatura. Hi participaran tots els sectors implicats en la literatura (llibreters, bibliotecaris, editors, escriptors i publicistes) per tal de buscar nous camins per promocionar dels llibres i la manera d’arribar als lectors.

La jornada arrencarà amb una xerrada sobre el món de la publicitat i les relacions públiques en el sector editorial titulada Neopublicitat per als nous temps editorials, que anirà a càrrec de Sílvia Sivera, publicista i professora de comunicació de la UOC.

Seguidament tindrà lloc una taula rodona amb professionals de cada sector. Hi intervindran Montse Ayats, presidenta de l’Associació d’Editors en Llengua Catalana, Bel Olid, presidenta de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalan, Antoni Daura, president del Gremi de Llibreters de Catalunya, Imma Martínez, coordinadora de la torbada anual de Clubs de Lectura de l’Alt Penedès-Garraf, l’escriptor Jordi Romeu i el director de la biblioteca de Sant Pere de Riudebitlles, Jaume Felipe.

La cita clourà amb quatre tallers al voltant del món editorial i la promoció literària, la funció de les biblioteques, la feina de l’escriptor i el món de les relacions públiques, i el paper de les llibreries.

FER UN COMENTARI