Sant Sadurní no callarà

0
337

La plaça de l’Ajuntament de Sant Sadurní acollirà aquest dissabte una jornada per la llibertat d’expressió. L’esdeveniment s’inclou dins la setmana reivindicativa que el col·lectiu No Callarem ha organitzat amb activitats arreu del territori català per defensar la llibertat d’expressió i condemnar la repressió i censura de l’Estat espanyol.

La jornada, que començarà a les cinc de la tarda i s’allargarà fins a mitjanit, comptarà amb una trentena d’actuacions a càrrec de músics, poetes, grups de dansa i entitats de cultura popular de la vila, que s’intercalaran amb xerrades i parlaments. Jordi de Dios donarà a conèixer el cas Som 27 i més, que demana l’absolució de les 27 persones encausades per haver ocupat el rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona el 2013. I les periodistes Consol Sàez i Arantxa Fernández reflexionaran sobre la llibertat d’expressió i el dret a la informació.

Durant la jornada hi haurà servei de bar amb preus populars. Tota la recaptació es destinarà a la caixa de la resistència del col·lectiu No Callarem. Dilluns es va donar el tret de sortida a la setmana de reivindicació amb la presentació del rap “Los Borbones son unos Cabrones” en solidaritat amb els artistes Valtonyc, Pablo Hasel i La Insurgencia, condemnats a penes de presó per part de la justícia espanyola.

FER UN COMENTARI