L’entorn del conjunt monumental de Sant Martí Sarroca acull aquest cap de setmana una nova edició del Sarroca Medieval, una fira que cada any atrau centenars de visitants.

Al llarg de dissabte i diumenge s’organitzaran activitats per a grans i petits, que proposaran fer un viatge en el temps per reviure l’època medieval en un entorn únic. Jocs, tallers i demostracions d’arts i oficis en seran les principals. Tampoc hi faltaran les visites teatralitzades a l’interior del castell i les recreacions històriques, que permetran conèixer fets del municipi, com l’arribada al castell de la reina Sibil·la de Fortià, quarta esposa del rei Pere III el Cerimoniós.

La fira es complementarà amb una zona de restauració, on el públic podrà degustar la gastronomia local i els seus vins i caves, i amb dos mercats medievals, el Mercadal cristià i la Citel·la sarraïna.

Per a dissabte a la nit també s’ha programat el concert Iter Iluminis, en què la cantautora Lídia Pujol compartirà escenari amb altres músics i el cor de Vallferosa per oferir una actuació especial a l’interior de l’església de Santa Maria. Les entrades, al preu de 15 euros, es poden adquirir a reserves@lidiapujol.com.

FER UN COMENTARI