S’esvaeix el somni del FC Vilafranca de pujar a Segona B

0
2348
FC Vilafranca

El FC Vilafranca ha perdut aquesta tarda 1-0 davant l’Adarve madrileny i ha deixat escapar així per segon any consecutiu la possibilitat de pujar per primera vegada a Segona B, en aquest cas gràcies al valor doble dels gols en camp contrari, ja que a l’anada els penedesencs havien guanyat 2-1. L’equip local ha practicat un joc intens que li ha valgut a mitja segona part el gol de la victòria, que ha arribat després d’un rebot. A partir d’aquí, el degà penedesenc ho ha intentat tot amb més fe que encert i fins i tot ha gaudit de dues grans ocasions en el temps de descompte, primer de la mà del veterà Santi Triguero, i després amb un gol anul·lat injustament per fora de joc que no existia.

Com en el partit d’anada, que Fontanils va marcar el 2-1 en el darrer minut, al camp Vicente del Bosque en passaven cinc del temps reglamentari quan Fontanils ha rematat de cap una centrada que s’ha colat en vaselina dins la porteria madrilenya. El defensa vilafranquí havia acudit a la rematada entrant des del darrere, per tant, el gol era correcte, però hi havia fora de joc posicional de diversos jugadors que no intervenien en la jugada i, per tant, el gol era legal. Hauria significat la classificació per a la següent ronda del Vilafranca, però l’àrbitre no ho ha volgut veure. L’afecció vilafranquina desplaçada a Madrid, que ha donat suport incondicional a l’equip des de la graderia, torna a casa amb sensació d’estafa.