Toni Ponce encara el mundial de natació adaptada amb opcions de podi

0
627

El vilafranquí Toni Ponce ha estat un dels nedadors escollits per representar la selecció espanyola en el Campionat del Món de Natació Adaptada, que té lloc a la ciutat de Mèxic entre el 27 de novembre i el 7 de desembre. Ponce encara el mundial amb serioses opcions de podi en tres de les cinc proves en què competirà: els 400 m lliures, 100 m braça i 100 m esquena. “Lluitaré per l’or”, ha explicat el vilafranquí, que assegura que el seu objectiu és superar les seves millors marques. No ho tindrà fàcil. I és que, com ell mateix reconeix “competir a més de 2.000 m sobre el nivell del mar dificulta el repte”.

En plena forma

Toni Ponce arriba a la gran cita en plena forma. Aquest 2017 no només ha revalidat el títol de campió d’Espanya i de Catalunya en les cinc modalitats en què habitualment competeix (100m braça, 100 m esquena, 400 m lliures, 50 m papallona i 200 m estils), sinó que, a més a més, ha batut dos nous rècords estatals en els 100 m esquena i els 200 m estils.

Fites que se sumen a una carrera plena d’èxits entre els quals sobresurt la seva participació en els Jocs Paralímpics de Rio de Janeiro 2016, on va assolir la setena posició en dues proves (400m lliures i els 100m braça) convertint-se en un dels vuit millors nedadors paralímpics del món.

FER UN COMENTARI