Torna a Vilanova la Global Game Jam

0
199
La competició, impulsada per l'Escola Municipal d'Art i Disseny de Vilanova, tindrà lloc a Neàpolis.

Neàpolis serà aquest cap de setmana una de les seus on tindrà lloc la Global Game Jam, una competició del sector del videojoc que es realitzarà simultàniament en més de 500 ciutats d’arreu del món.

Els participants, que treballaran en equips, hauran de crear un videojoc en un temps màxim de 48 hores. Divendres, a les cinc de la tarda, es donarà el tret de sortida a la competició i diumenge, a la mateixa hora, cada equip presentarà el seu projecte a l’Auditori de Neàpolis.

L’esdeveniment s’ha convertit en un punt de trobada anual per a tots aquells creadors de videojocs del Garraf i comarques properes, així com un lloc de referència per al descobriment de nous talents. Enguany hi prendran part una vuitantena de participants procedents de diverses disciplines artístiques i tècniques (il·lustradors, programadors, animadors, músics…).

La Global Game Jame compta amb el suport de les principals companyies del sector del videojoc i enguany compleix el seu desè aniversari. Vilanova n’és seu, a iniciativa de l’Escola Municipal d’Art i Disseny (EMAID), des de fa set anys. La capital del Garraf és, de fet, una de les ciutats de l’estat espanyol que concentra més participants.

FER UN COMENTARI