Tornen les Festes de Sant Raimon de Vilafranca, organitzades pels Raimons

0
626

A finals d’any es van presentar les Festes de Sant Raimon 2018, que seran les primeres en què el pes de l’organització recaurà en l’Agrupació Cultural de Raimons i Raimundes, després que no acabés de quallar (o que ho fes durant un temps limitat) el model d’organització en forma de comissió que sorgia de les entitats de la vila. En els darrers anys costava de trobar voluntariat per estar-hi al davant.

Només actes festiuss
Les festes en honor al copatró de Vilafranca solien ser del 7 al 23 de gener, amb actes quasi diàriament i fins i tot més enllà d’aquestes dates. El regidor de Cultura Raimon Gusi va explicar que enguany s’han escurçat en benefici de tothom (seran del 19 al 28 de gener) i va agrair el fet que l’Agrupació de Raimons s’oferís per organitzar-les “sota el seu criteri”. El president de l’Agrupació, Raimon Bové, va destacar els criteris amb què l’Agrupació havia entomat les festes des d’abans de l’estiu: donar un gir a les festes, reducció en el temps i acollir només actes festius.

Entre els actes destacats, demà dissabte es farà un espectacle de màgia a la sala 1876 Vilafranca, a càrrec del Raymon Rubik, un artista que fa màgia amb cubs de Rubik i que també serà el convidat al Sopar de Raimons de 2018; el recuperat sopar de l’euro i el concert de Gina & The Tònics (tots dos el dia 19); espectacles als bars i el concert amb Abbey Road i Smoking Stones (dia 20); el 13è concurs d’estirar corda, electrovermut i el cant d’havaneres (dia 21); la cata de vins de subzones de la DO Penedès i el tast de musicals (dia 26); una tarda infantil, el concert del cor Xamusia, 24è sopar dels Barbuts (inscripcions, a la barberia Santó) i Festa dels Raimons (dia 27); i un vermut popular amb concert del grup Criatures (dia 28). Com és habitual, la majoria d’actes seran gratuïts.

Concurs d’instagram
El disseny del cartell i de la contraportada del programa ha anat a càrrec de la dissenyadora Sandra Güell. Unes festes d’hivern que compten amb un pressupost aportat per l’Ajuntament de 15.000 euros, i que tindran també un concurs d’Instagram amb el hagstag #FSR18. Més informació a la pàgina web www.raimons.cat.

FER UN COMENTARI