Els dies 24 i 25 de juny tindrà lloc la segona edició de les Jornades Gastronòmiques de Sant Joan, en el marc de les quals deu restaurants de l’Alt Penedès oferiran, a un preu tancat de 25 euros, el menú “El Penedès, Tasta’l”, basat en productes de proximitat.

La iniciativa, que compta amb la col·laboració del Consell Comarcal, el Gremi d’Hostaleria, l’Associació d’Artesans Agroalimentaris i quatre Ajuntaments de l’Alt Penedès, té lloc en el marc del projecte de la Xarxa de Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona,que ha dut a terme diverses accions per afavorir el consum i el coneixement dels productes artesanals agroalimentaris de la comarca com el Gall del Penedès, l’ànet mut, el préssec, les melmelades,l’oli d’oliva, els vins i caves…

Gastronomia i cultura

Els clients que demanin aquest menú especial rebran, a més, una invitació per gaudir gratuïtament d’una activitat cultural a l’Alt Penedès, gentilesa dels quatre ajuntaments col·laboradors. En concret, el consistori de Castellví convida a una degustació el 21 d’octubre a la Festa del Most; l’Ajuntament d’Olèrdola ofereix una visita al conjunt monumental; l’Ajuntament de Sant Sadurní convida a visitar el Centre d’Interpretació del Cava, i l’Ajuntament de Vilafranca lliura una entrada pel Vinseum.

FER UN COMENTARI