Un gran Noia passa a quarts de final de l’Eurolliga

0
1039
Els jugadors, celebrant la victòria amb l'afecció (foto: Eli Jiménez)

El CE Noia Freixenet es va classificar dissabte, i de quina manera, pels quarts de final de la Lliga Europea d’hoquei patins, en derrotar el Monza amb contundència al pavelló de l’Ateneu per 7-2. Els sadurninencs depenien de si mateixos per classificar-se, però només els valia la victòria en el darrer partit de la lligueta prèvia, ja que els italians tenien 9 punts i eren segons, i els de la capital del cava en tenien set. Un partit, doncs, a caixa o faixa, que els negre-i-vermells tenien la sort de jugar davant la seva afecció, que va omplir el pavelló, i en un moment dolç de joc (són quarts a l’OK Lliga).

El segon lloc a la lligueta del grup D (per darrere del Benfica) el va assolir el Noia en una segona part de somni. Xavi Costa havia avançat els locals al primer minut, però al cap de poc els italians neutralitzarien el marcador i al descans s’hi arribaria amb taules. A la represa, novament al primer minut el Noia se situava per davant gràcies a Sergi Llorca, però aquest cop el Noia ja no donaria opcions al Monza ja que dos minuts després Sergi Aragonès feia el tercer i la resta de gols anirien caient un rere l’altre, de la mà de Costa (minut 33), Marc Grau de falta directa (38′), Llorca (de penal) i Aleix Esteller (tots dos al 42). El Monza faria el segon a les acaballes del partit.

El rival del Noia a quarts de final serà un os dur de rosegar. Hi haurà derbi català, contra el FC Barcelona, vigent campió, amb partit d’anada a Sant Sadurní el 23 de març i la tornada al Palau Blaugrana el 6 d’abril.