VeC felicita l’equip de govern

0
176

Amb goig hem vist com l’alcalde i el tinent d’alcalde Ramon Zaballa han anunciat l’obertura de la pista coberta de l’escola Pau Boada els caps de setmana a partir del setembre. Amb dos anys justos de retard l’equip de govern endega la moció “Patis oberts” presentada per VeC, ERC i CUP i aprovada per unanimitat el juliol del 2016! Però com que el que es pretenia era millorar i ampliar l’ús del munt d’equipaments públics, ens n’alegrem i volem felicitar aquesta iniciativa. El que passa és que ens venen moltes preguntes:

– La idea de fer una prova pilot el primer trimestre del curs escolar és segur una bona manera de començar? Potser es podia haver aprofitat l’estiu per fer la primera fase experimental i pal·liar el dèficit d’espais de lleure.

– Si llegim la nota de premsa sembla ser que aquesta idea ja ve de més lluny, del projecte de la llei de barris de l’any 2007!!!!! Han calgut onze anys per posar en marxa una mini iniciativa experimental?

– La nota de premsa diu també que la pista del Pau Boada ja s’ha obert aquest hivern entre setmana per a diferents esports… però entre setmana era d’ús obert o restringit a clubs privats o a extraescolars que es paguen?

– No han tingut temps amb els dos anys que fa que es va aprovar la moció d’elaborar un programa d’implementació de patis oberts?

– Han explicat a la ciutadania exactament com s’hi accedirà? Serà obert d’ús lliure i gratuït per tots els veïns?

Amb totes aquestes preguntes, ara no sabem si era bona idea felicitar aquesta iniciativa!

Equip de treball Patis Oberts de Vilafranca en Comú
Vilafranca del Penedès

FER UN COMENTARI