Una plataforma integrada per veïns de Subirats ha decidit iniciar mobilitzacions per pressionar el Ministeri de Foment perquè construeixi una rotonda en el punt d’encreuament de la N-340 amb les carreteres d’accés als nuclis de Sant Pau i els Casots. Es tracta d’un dels punts negres de la xarxa de carreters de Catalunya, en què en els darrers dos anys hi han perdut la vida dues persones. La darrera el passat 15 de juny.

Cansats de la passivitat del Ministeri de Foment, a qui des del 2006 reivindiquen l’arranjament d’aquesta cruïlla, han decidit ara emprendre accions. La primera serà aquest mateix divendres a l’esplanada de l’antiga benzinera, on s’ha convocat una concentració a les set de la tarda. En paral·lel, també començaran una recollida de signatures que es farà arribar a la Delegació del Govern. Si no obtenen una resposta en breu, no descarten iniciar talls a la N-340.

La plataforma, que exigeix al Ministeri de Foment un compromís per escrit amb dates concretes, també es vol solidaritzar amb altres moviments que des de fa temps reclamen millores al llarg de la N-340, una de les vies més transitades i que registra més accidents de tot l’Estat. Tant des d’inversions mínimes com mesures alternatives al peatge que permetin descongestionar la via del pas de vehicles pesants.

FER UN COMENTARI