Restaurant La Verema. Av. Penedès, 5 L’Arboç
Obert cada dia de 13 a 16 h i divendres i dissabtes també de 20.30 – 23 h.
Cuina de proximitat
977 167 181

Situat a l’avinguda Penedès és un local on tots els detalls es cuiden al màxim. La il·luminació, la disposició de les taules i la decoració que l’envolten aconsegueixen un ambient acollidor, tranquil i delicat que fa que el comensal es relaxi i pugui gaudir plenament i amb intimitat de la cuina que s’hi fa. L’espai compta amb una sala espaiosa amb capacitat per a 100 comensals i amb un reservat per a 15 persones per acollir reunions d’empresa o petites celebracions.

I si l’espai resulta sorprenent, també ho són els plats que idea i elabora en Tomàs Guirao López. 25 anys en el món de la restauració l’avalen. En els darrers sis anys ha estat el cuiner de l’establiment i des de fa poques setmanes també n’és el propietari. En aquesta nova etapa al capdavant del restaurant, Guirao s’ha fixat com a objectiu continuar treballant amb productes de qualitat i proximitat, oferint plats elaborats a un preu assequible. I per aconseguir-ho aposta pels menús i pels suggeriments del xef “A la Verema el client no hi trobarà una carta, sinó que oferim diversos menús i un seguit de suggeriments que sempre estan subjectes als millors productes que trobem al mercat cada setmana” explica.

la-verema-4Seguint la premissa que la majoria de comensals quan entren a un restaurant volen saber quant gastaran, a la Verema es brinden diferents menús tancats. Els dies laborables, per 14 euros, es pot gaudir d’un menú amb tres primers, tres segons i tres postres a escollir. També hi ha la possibilitat de gaudir del menú arrossos, que per 18,50 euros permet gaudir d’un pica-pica de primer i escollir entre cinc arrossos. Al cap de setmana l’oferta s’amplia. Divendres i dissabtes a la nit s’ofereixen dos menús: un per 18,50 a base de 6 tapes amb vi i aigua inclosos i un altre per 18 euros a escollir entre cinc primers, cinc segons i cinc postres. Els migdies del cap de setmana, a banda del menú d’arrossos i la carta de suggeriments, el comensal pot gaudir d’un menú de 16 euros el dissabte i de 18 el diumenge. A més, en qualsevol dels casos i com a gentilesa de la casa, s’obsequia els clients amb una copa de cava.
Sens dubte, la relació qualitat-preu és el punt fort de La Verema. Tots els plats que s’ofereixen en qualsevol dels diferents menús estan elaborats amb productes de qualitat contrastada i es cuinen amb rigor i originalitat, arribant a taula presentats amb delicadesa.

Sopars de maridatge
Un cop al mes, el restaurant La Verema organitza un sopar-maridatge. Així doncs, el proper 18 de novembre tindrà lloc aquest esdeveniment que, per a l’ocasió, maridarà vins del celler baixpenedesenc Jané Ventura.

plat_ok

Pensant en Nadal…
A la Verema ja tenen a punt els menús per a totes les festes de Nadal i per als sopars d’empresa. I n’hi ha per a totes les butxaques. Sopar d’empresa per 20, 23 o 45 euros; el menú del dia de Nadal i Sant Esteve, per 50 euros amb beguda i torrons inclosos es pot escollir entre plats típics com la sopa de galets farcits, els canelons o l’ànec mut rostit fins a d’altres de més sofisticats com la crema de nècores amb brotxeta de llagostí. Pel que fa a la Nit de Cap d’Any, La Verema ha preparat un menú per 75 euros que s’acompanya de música en directe. Fins i tot el dia de Reis hi ha un menú especial per 23 euros.

FER UN COMENTARI