El Vida se submergeix en la seva quarta edició

0
336
The Flaming Lips

La jornada d’ahir dijous, amb els francesos Phoenix com a principal reclam, va donar el tret de sortida a la quarta edició del festival Vida, que enguany presenta un cartell amb potents noms de l’escena internacional com la banda de rock psicodèlic d’Oklahoma The Flaming Lips, que presentarà a Vilanova el seu pròxim disc Oczy Mlody, el cantautor nord-americà Devendra Banhart, icona de l’anomenat freak folk, i el grup de Seattle Fleet Foxes, que arriba a la capital del Garraf en plena presentació del seu tercer àlbum, Crack-Up, amb què ha trencat el silenci després de sis anys de descans.

Devendra Banhart
Devendra Banhart

The Flaming Lips i Devendra Banhart seran els grans atractius d’avui divendres, juntament amb la banda de Filadèlfia, Dr. Dog, i els originaris de Nova Jersey Real Estate. El públic també podrà gaudir de reconegudes formacions estatals com la Iaia, que inicia precisament al festival Vida la gira de presentació del seu tercer disc, Tornar a ser tu, i els valencians Senior i el Cor Brutal, que sorprendran amb una nova proposta de versions en català que compta amb la col·laboració de vocalistes com Lluís Gavaldà (Els Pets)  David Carabén (Mishima), Carles Sanjosé (Sanjosex) i Artur Estada (Nueva Vulcano), entre altres.

La Casa Azul, que torna als escenaris amb el disc La Gran Esfera, i John Talabot, un dels DJ més internacionals de l’escena barcelonina, seran altres dels plats forts d’avui divendres.

Fleet Foxes.
Fleet Foxes.

Fleet Foxes, una de les velles aspiracions de l’organització, encapçalarà el cartell de dissabte en una jornada en què també sobresurten altres artistes internacionals com el DJ Magician, conegut pel remix de I Follow Rivers, de Lykke Li; el quartet de Los Ángeles WarPaint, amb el seu hipnòtic i eteri art rock; i el trio de Sidney Jagwar Ma, que acaricia l’escena del Manchester de finals dels 80.

Mishima
Mishima

Mishima i Pau Vallvé seran altres noms destacats, així com el tàndem Rosalia & Raül Refree, que presentaran el seu treball de versions de flamenc de principis del segle XX, i els mallorquins Zulu Zulu, amb una proposta de música africanobaleàrica que no deixa indiferent.

Miki Puig, Intana i una actuació sorpresa, de la qual només s’ha revelat que anirà a càrrec d’un cantautor nord-americà, tancaran diumenge la quarta edició del Vida. Una edició que, segons l’organització, espera arribar a les 31.000 persones de públic, superant les 25.600 que es van registrar l’any passat.

FER UN COMENTARI