La vilafranquina Natàlia Ramírez Guerra ha sigut seleccionada per representar Barcelona en el certamen Miss Plus Size Edition by Affinity International, que es celebrarà el proper 1 d’octubre al teatre Aquarella Music de Barcelona, i en el que competiran 18 candidates de talles grans de les diverses províncies espanyoles.

Natàlia Ramírez té 19 anys i va ser seleccionada entre més de mig miler d’aspirants. La vilafranquina va haver de superar una primera fase de preselecció via email enviant fotos i una descripció breu de la seva persona. A la següent fase, a què només hi van arribar unes 150 aspirants, Ramírez va ser escollida després d’un casting presencial que es va celebrar a Barcelona.

Aquesta jove és força coneguda a Vilafranca, sobretot per la seva vinculació a les rues de Caranaval, on és la responsable de les coreografies de la comparsa Vil’aktiva i de l’AAVV de Sant Julià. També és monitora de l’esplai GEP i monitora de gimnàstica rítmica, i està estudiant un Cicle Superior de caracterització i maquillatge professional.

El concurs tindrà lloc el diumenge 1 d’octubre a Barcelona i consistirà en un ball de presentació amb totes les aspirants i una desfilada amb roba “casual”, de bany i amb vestit de gala. Aquest concurs podria suposar un llançament en la seva carrera com a model, però Natàlia Ramírez espera que serveixi sobretot per ajudar a visualitzar a gran escala la moda curvy, els blogs de talles grans i l’interès per les firmes de moda per la roba de talla gran.

 

 

FER UN COMENTARI