La plaça de la Vila acollirà aquest dissabte la cinquena edició del Fes-t’hiu, el festival d’estiu de cerveses artesanes de barril. Es tracta d’un festival de petit format i a l’aire lliure, en el qual hi participaran deu productors de diferents indrets del territori català.

Des de les set de la tarda fins a les dues de la matinada el públic podrà degustar més de trenta varietats de cervesa artesana, totes elles de barril, que s’acompanyaran del menjar ofert per les quatre parades presents a la fira.

A més, es realitzaran dos tastos guiats, a les vuit i a les nou del vespre, amb l’acompanyament d’un expert en cervesa artesana. Es podran degustar cinc cerveses diferents a un preu de cinc euros. Per accedir a aquests tastos cal inscriure’s anticipadament al local de l’Associació Singlot (carrer del Correu 12) o el mateix dia al punt d’informació de la fira.

El Fes-t’hiu està organitzat per l’associació vilanovina Singlot amb l’objectiu de promocionar la cultura de la cervesa artesana i acostar els cervesers als consumidors. El certamen també servirà de marc per presentar el Fes-t’hi, el festival d’hivern que el 16 de desembre arribarà a la seva setena edició.

FER UN COMENTARI