Vilanova es convertirà en capital dels esports de lliscament per un cap de setmana. Serà amb motiu de la celebració del Juanita’s Beach Sports Festival, un esdeveniment que té per objectiu promocionar els esports emergents que tenen com a element comú el lliscament, ja sigui per mar, terra o aigua.

Un any més, les activitats es tornaran a concentrar a la façana marítima. Skate, caiac, aquagym, marxa nòrdica, bici elèctrica, llaguts, blokart, vela i SUP són algunes de les modalitats esportives de què es podrà gaudir.

Ara bé un dels grans atractius de la cita serà l’exhibició d’streetboard, que tindrà lloc dissabte, a les sis de la tarda, a les pistes de Ribes Roges. Hi participarà el reconegut rider barceloní Gabi Muñoz, que ha estat nou cops campió del món i que és especialment conegut per realitzar tota mena de flips.

L’acompanyaran Eric Brun, considerat la promesa rider amb més potencial per aconseguir el pròxim campionat mundial, Alex Villanueva, actual campió d’Espanya i famós per les seves habilitats en rampa de salts i baranes, i Jordi Purcalla, conegut pels seus combos en barana, enmig d’un repertori de trucs i piruetes espectaculars.

FER UN COMENTARI