El Noia cau amb honors contra el Barça i tanca una temporada històrica

0
108
La parròquia cavista es va acomiadar del tècnic Pere Varias, que deixa la banqueta del Noia. / Eva Padrola.

El Noia s’ha despertat del somni després de perdre en el quart partit de les finals del play-off pel títol de l’OK Lliga. Els de Sant Sadurní, que el passat divendres van ser superiors al Barça (4-1), no van poder forçar el cinquè partit de l’eliminatòria, que va caure del costat blaugrana.

Els d’Edu Castro, de fet, van ser molt efectius, amb dues dianes quan només s’havien disputat dos minuts de partit. El Noia, castigat amb faltes i targetes, va aplanar el camí del Barça, que va acabar guanyant per 1 gol a 5 i sumant la seva 34a lliga.

Tot i la derrota, el duel amb el Barça ha estat l’últim matx d’una temporada històrica per a tota la parròquia cavista. Un subcampionat amb tots els honors que se suma a l’adeu de Pere Varias, encarregat de dirigir la banqueta del Noia durant les tres darreres campanyes.