Per llepar-s’hi els dits

0
369

L’ARBOÇ

EL CAFÈ DE LA RAMBLAForn, pastisseria, cafeteria. Vine a gaudir dels nostres esmorzars i berenars dolços i salats. Productes pastissers per encàrrec i productes de temporada. La nostra especialitat són les coques enramades. Rbla. Gener, 24. Tel. 977 67 01 10

AVINYONET DEL PENEDÈS

LA GARROFA. Més de cinquanta anys oferint cuina tradicional catalana. Carta i menús en els quals trobaràs cuina casolana i brasa enmig de les vinyes. C. la Garrofa, 1 (cra. c-243a km 6). Tel. 938 97 41 55.

LA BISBAL DEL PENEDÈS

BRASERIA EL CASTELL. Especialitats en carn a la brasa i menjar cassolà. Menú diari a 10 eruos i caps de semana a 12 euros. Avinguda Miralba, 13-15 (carretera de Valls C-51). Tel. 977 26 73 93 – 669 43 52 01. Gran Terrassa interior.

CASTELLVÍ DE ROSANES

MAS SUNYOL. Especialitzat en cuina tradicional catalana. Menú diari, menú festius, carta i menú de calçotada. Situat en un entorn privilegiat i amb excel·lents vistes a Montserrat. Carretera de Martorell a Gelida (km 4). Tel. 93 775 14 64

GELIDA

CAN PANYELLA. Hotel amb encant. Cuina de proximitat. Carta, menú diari i menús cap de setmana. Obert tots els migdies, divendres i dissabtes nit. Camí Can Valls, s/núm. Tel. 93 779 23 05 – 93 779 21 45

ELS MONJOS

CA N’AYXELÀ. Cuina casolana i braseria. Menú diari i festiu. Dimarts tancat. Ctra. Vilafranca – St. Jaume, km 2,5. Tel. 93 898 11 17

PACO. Tapes. Menú diari. Banquets. Dilluns a diumenge de 5 a 24 h. Av. Cal Rubió, 36. Tel. 93 898 03 76

EL PAGO (SUBIRATS)

EL RACÓ DEL PAGO Cuina casolana. Esmorzars brasa. Zona infantil. Ctra. N-340 km 1.223. Tel. 93 131 20 42

QUEROL

BAR LOCAL RANCHOSEsmorzar de forquilla els caps de setmana: Carns brasa, callos, peus porc, entrepans. Ideal per a ciclistes i motoristes. Dimarts tancat. Cra. Pontons-Santes Creus s/núm., Urbanització Ranxos de Bonany. Tel. 630 20 01 74.

SANT MARTÍ SARROCA

SANT JORDI – CA LA KATYCuina casolana. Arrossos. Menú. Obert cada dia. Ctra. Vilafranca – Pontons, km 8. Tel. 93 899 13 26

SANT MIQUEL D’OLÈRDOLA

MASIA SEGARRULLS. Entorn amb fantàstiques vistes dins el Parc Natural d’Olèrdola. Cuina tradicional. Especialitat en carns a la llosa i cargols a la llauna. Carta i menús per a grups i celebracions. Cra. del Castell d’Olèrdola, km 1. Tels. 93 102 20 47 93 890 37 99

SANT SADURNÍ D’ANOIA

CAL BLAY VINTICINC. Receptes tradicionals reinventades. Carta i menús. Espais privats. Dilluns a diumenge de 13h a 16h, divendres i dissabte de 21h a 23h, dimarts tancat. Josep Rovira, 27. Tel. 93 891 00 32.

CAN QUETU. Menjars típics. Brasa. Dilluns i dissabtes, tancat. C. Tarragona, 25-26. Tel. 93 891 02 57

HOTEL-FONDA NEUSTradició i modernitat. Cuina catalana i de proximitat. Carta, menús de temporada, esmorzars. Dinars de dilluns a diumenge. Sopars sota reserva. Paquets enoturístics. C. Marc Mir, 14-16. Tel. 93 891 03 65

TORRELAVIT

CAL TRESÓ. Calçots de collita propia de novembre a maig. Gran menú de cap de semana per 19 euros (IVA inclòs). Obert dissabtes, diumenges i festius als migdies. C. Rosa Mestres, 14. Tel. 93 899 58 72

VILAFRANCA DEL PENEDÈS

CAN BELLÉS. Brasa i cuina casolana. Menú diari i cap de setmana. C. Amàlia Soler, 179. Tel. 93 817 43 63

EL CALIU. Servim menjars, caliu amb productes de la terra del Penedès, tenint cura en tot moment dels seus principis originals. Cuina vista, sense portes ni finestres, un servei d’amics i un dinar amb cor i honestedat. C. Casal, 26. Tel. 93 891 55 20.

CASINO. Cuina mediterrània. Pizzeria. Menús Diari-Festiu-Mariner. Rbla. St. Francesc, 25. Tel. 93 892 10 76.

EL CIGRÓ D’OR. Cuina amb DO Penedès. Carta, menú degustació i menú diari. Dilluns a diumenge de 13 h a 16 h.  Divendres i dissabtes de 21 h a 22,30 h. Pl. Vall del Castell, 17. Tel. 93 890 56 09.

LA GARNATXA. Esmorzars, dinars, sopars. Menú diari. Especialitat en arrossos
i peix fresc. Obrim cada dia, de dilluns a dissabte de 7:30h a 00:30h i diumenge de 13h a 23h. Av. Tarragona, 59. Tel. 93 817 19 96.

PLATETS. Platets creatius i sans. Tapes menú per dinar. Av. Barcelona, 41. Tel. 93 892 25 88.

LA YAPA. Gaudeix de l’autèntica cuina boliviana i mediterrània. C. Gelida, 3. Tel. 674 142 491 – 93 534 15 50

VILANOVA I LA GELTRÚ

ARROSSERIA QUORUM. Especialitat en arrossos, tapes, carns i peixos. Àmplia carta d’arrossos i tapes. Gran terrassa. Menú diari  de dilluns a divendres.  Dimecres tancat. Pg. del Carme 23. Reserves tel. 93 810 18 83.

CONTRASTES by Diego Ferreira. Plats i tapes creatives. Carta especial per al vermut. Pg. de Ribes Roges, 9. Tel. 646 858 967.

EL ROSSEGALL. Cuina marinera de proximitat. Carta i menús. Vins del Massís del Garraf. Terrassa primera a línia de mar. Dimarts tancat. Passeig Marítim, 72. Tel. 93 815 70 63.

FER UN COMENTARI