Per llepar-s’hi els dits

0
785

L’ARBOÇ

EL CAFÈ DE LA RAMBLAForn, pastisseria, cafeteria. Vine a gaudir dels nostres esmorzars i berenars dolços i salats. Productes pastissers per encàrrec i productes de temporada. La nostra especialitat són les coques enramades. Rbla. Gener, 24. Tel. 977 67 01 10

AVINYONET DEL PENEDÈS

LA GARROFA. Més de cinquanta anys oferint cuina tradicional catalana. Carta i menús en els quals trobaràs cuina casolana i brasa enmig de les vinyes. C. la Garrofa, 1 (cra. c-243a km 6). Tel. 938 97 41 55.

CASTELLET

EL BARRETETEsmorzars de forquilla. Terrassa amb vistes. Dilluns no festius tancat. Dimarts a diumenge, menú diari, i cap de setmana, carta. C. Nou, 17
Tel. 93 102 22 69

CASTELLVÍ DE ROSANES

MAS SUNYOL. Especialitzat en cuina tradicional catalana. Menú diari, menú festius, carta i menú de calçotada. Situat en un entorn privilegiat i amb excel·lents vistes a Montserrat. Carretera de Martorell a Gelida (km 4). Tel. 93 775 14 64

GELIDA

CAN PANYELLA. Hotel amb encant. Cuina de proximitat. Carta, menú diari i menús cap de setmana. Obert tots els migdies, divendres i dissabtes nit. Camí Can Valls, s/núm. Tel. 93 779 23 05 – 93 779 21 45

LA GRANADA

SUMOLL. Cuina catalana actualitzada. Menú diari, menú de degustació, carta, menús festius. Dijous, nit de tapes. Terrassa exterior i celler. Carretera Sant Sadurní, km 8.
Tel. 93 897 50 89.

OLiVELLA

HOSTAL LES PIQUES. Menjadors privats.Divendres i dissabtes de 13 a 16 h. i de 21 a 23 h. Diumenges i festius de 13 a 16.30 h. Dilluns a dijous tancat. Av. Turiols, s/núm. Urbanització Les Colines. Tel. 93 896 81 80.

QUEROL

RESTAURANT SANT JORDI. Cuina catalana, calçotades i carns a la brasa.
No us perdeu els nostres esmorzars de forquilla.
Ctra. C-37, km 34. Reserves al tel. 977 63 84 62.

SANT MARTÍ SARROCA

SANT JORDI – CA LA KATYCuina casolana. Arrossos. Menú. Obert cada dia. Ctra. Vilafranca – Pontons, km 8. Tel. 93 899 13 26

SANT MIQUEL D’OLÈRDOLA

MASIA SEGARRULLS. Entorn amb fantàstiques vistes dins el Parc Natural d’Olèrdola. Cuina tradicional. Especialitat en carns a la llosa i cargols a la llauna. Carta i menús per a grups i celebracions. Cra. del Castell d’Olèrdola, km 1. Tels. 93 102 20 47 93 890 37 99

SANT SADURNÍ D’ANOIA

CAL BLAY VINTICINC. Receptes tradicionals reinventades. Carta i menús. Espais privats. Dilluns a diumenge de 13h a 16h, divendres i dissabte de 21h a 23h, dimarts tancat. Josep Rovira, 27. Tel. 93 891 00 32.

LA TERRASSA DEL MASET. Cuina tradicional catalana. Especialistes en carns a la brasa. Esmorzars de forquilla, menús diaris i sopars a la carta. Disposa de sales privades per a grups. C.Anselm Clavé, 18.
Tel 93 128 19 62.

HOTEL-FONDA NEUSTradició i modernitat. Cuina catalana i de proximitat. Carta, menús de temporada, esmorzars. Dinars de dilluns a diumenge. Sopars sota reserva. Paquets enoturístics. C. Marc Mir, 14-16. Tel. 93 891 03 65

TORRELAVIT

CAL TRESÓ. Calçots de collita propia de novembre a maig. Gran menú de cap de semana per 19 euros (IVA inclòs). Obert dissabtes, diumenges i festius als migdies. C. Rosa Mestres, 14. Tel. 93 899 58 72

VILAFRANCA DEL PENEDÈS

CAL FIGAROT by Cal Blay. Menús, tapes i aperitius. Terrassa i celebracions. Dilluns a diumenge de 12-22 h., divendres  de 12-1 h., dissabte de 8-1 h. General Prim, 11.
Tel. 93 653 63 39.

CAN BELLÉS. Brasa i cuina casolana. Menú diari i cap de setmana. C. Amàlia Soler, 179. Tel. 93 817 43 63.

CELLER L’ESTACIÓ. Cuina tradicional catalana. Tapes, menú diari, menú de cap de setmana i carta. Especialitats en cargols a la llauna, cargols a la gormanta i callos. Plaça de l’Estació, 1. Tel. 658 917 898.

EL CALIU. Servim menjars, caliu amb productes de la terra del Penedès, tenint cura en tot moment dels seus principis originals. Cuina vista, sense portes ni finestres, un servei d’amics i un dinar amb cor i honestedat. C. Casal, 26. Tel. 93 891 55 20.

CASINO. Cuina mediterrània. Pizzeria. Menús Diari-Festiu-Mariner. Rbla. St. Francesc, 25. Tel. 93 892 10 76.

EL CIGRÓ D’OR. Cuina amb DO Penedès. Carta, menú degustació i menú diari. Dilluns a diumenge de 13 h a 16 h.  Divendres i dissabtes de 21 h a 22,30 h. Pl. Vall del Castell, 17. Tel. 93 890 56 09.

LA GARNATXA. Esmorzars, dinars, sopars. Menú diari. Especialitat en arrossos
i peix fresc. Obrim cada dia, de dilluns a dissabte de 7:30h a 00:30h i diumenge de 13h a 23h. Av. Tarragona, 59. Tel. 93 817 19 96.

PLATETS. Platets creatius i sans. Tapes menú per dinar. Av. Barcelona, 41. Tel. 93 892 25 88.

LA YAPA. Gaudeix de l’autèntica cuina boliviana i mediterrània. C. Gelida, 3. Tel. 674 142 491 – 93 534 15 50

VILANOVA I LA GELTRÚ

ARROSSERIA QUORUM. Especialitat en arrossos, tapes, carns i peixos. Àmplia carta d’arrossos i tapes. Gran terrassa. Menú diari  de dilluns a divendres.  Dimecres tancat. Pg. del Carme 23. Reserves tel. 93 810 18 83.

EL ROSSEGALL. Cuina marinera de proximitat. Carta i menús. Vins del Massís del Garraf. Terrassa primera a línia de mar. Dimarts tancat. Passeig Marítim, 72. Tel. 93 815 70 63.

FER UN COMENTARI