El trap de Lildami i el circ d’Amer i Àfrica, a l’Istiu a l’Índex

0
1312
Lildami serà un dels reclams del programa. //FOTO: AJUNTAMENT ST. SADURNÍ

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia organitza, com cada estiu, la programació d’espectacles a l’aire lliure Istiu, que enguany arriba a la 31a edició.

Música, mestre!

Les sessions musicals, pensades especialment per al públic més jove, començaran el proper dijous 4 de juliol amb el concert de la jove Suu, que s’ha donat a conèixer a través de les xarxes socials gràcies als covers de cançons famoses i actualment ja té els seu primer disc, Natural (2018).

El següent dimecres la companyia de circ Amer i Àfrica sorprendrà els espectadors amb una actuació dolça i impactant alhora: 250 kg de palla i 125 kg de massa humana seran la matèria prima per reflexionar sobre les relacions humanes i la importància de destruïr les barreres de la comunicació. Envà serà l’únic espectacle de circ de l’Istiu, però tmabé compta amb una banda sonora de pes, ja que Amer i Àfrica han escollit la música de Karl Stets.

El tercer espectacle de la programació estiuenca reivindica una de les darreres modes musicals, el trap, aquesta vegada amb el conegut artista català Lildami, que va néixer a Terrassa el 1994 i en molt poc temps ha aconseguit participar en desenes de concerts d’arreu del territori. El 2014 va fer la seva primera aparició i el 2017 sortia a Catalunya Ràdio. El mateix any va  ser un dels finalistes del Sona 9.

El dia 17 la música anirà a càrrec  dels Red Stripes, que presentaran el seu rock alternatiu amb el darrer EP, Natural Things.

El tancament del programa apunta amunt: dues hores de música i festa amb la companyia del locutor d’èxit de les tardes de ràdio musical a Catalunya, Adrià Ortega. El DJ i presentador radiofònic serà l’encarregat d’animar una Led Party el dijous 18 de juliol.

Tots els espectacles són gratuïts i es duran a terme al pati de l’Índex a les 22.30 h. La informació del programa es pot consultar a la pàgina web indexjove.cat.

FER UN COMENTARI