Creu Roja a l’Alt Penedès entrega joguines a 525 infants en situació de vulnerabilitat

0
934

L’entitat Creu Roja ha pogut fer arribar joguines a 525 infants d’arreu de la comarca de l’Alt Penedès gràcies a la campanya Cap infant sense joguina, mitjançant la qual persones i col·lectius del territori reuneixen joguines noves i les cedeixen a la Creu Roja per tal que des de l’ONG es reparteixin entre les famílies en situació de vulnerabilitat durant l’època de Nadal.

Enguany hi ha hagut 27 persones voluntàries implicades en la campanya des del 20 de novembre, Dia Internacional de l’Infant. Per segon any consecutiu la campanya ha adoptat el format de botiga màgica, que permetia que les mateixes famílies escollissin les joguines més adequades per a les seves filles i fills.

Les entitats implicades en la campanya (Consell Comarcal Alt Penedès, Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos, Ajuntament de Vilafranca del Penedès i Caritas Alt Penedès) han valorat molt positivament aquest format, i asseguren que contribueix a “treballar la dignitat de les famílies”. També hi ha hagut escoles, comerços, empreses i altres sectors de la ciutadania que s’hi han bolcat a partir de butlletes solidàries i la participació en una fila zero.

A més, aquest nou format de botiga també accepta donacions econòmiques que s’utilitzen per adquirir joguines noves, no sexistes i no bèl·liques, com es demana des de Creu Roja.

FER UN COMENTARI