El 19 i 20 de setembre Vilanova acollirà la 30a Fira del Vehicle d’Ocasió

0
3648

La 30a edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió de Vilanova i la Geltrú tindrà lloc el proper cap de setmana del 19 i 20 de setembre, en dissabte i diumenge. La fira tornarà a repetir la ubicació que va estrenar en l’anterior edició, la plaça del Port, al passeig marítim, un fet que per una banda permet disposar d’un espai ampli i exterior, al costat del port esportiu, i de l’altra fa que els les persones interessades puguin sortir a provar els vehicles. Enguany, un dels factors en què ha volgut incidir l’organització ha estat garantir el compliment de totes les mesures de seguretat sanitàries, amb control d’aforament i higiene permanent.

Al migdia, tancat per higienitzar espais

La fira tindrà un horari d’entre 10 del matí i 2 del migdia i de 4 a 8 de la tarda tots dos dies. Durant el migdia es tancarà el recinte per netejar i higienitzar tots els espais. Aquesta és una de les mesures que enguany s’aplicaran durant els dos dies de l’esdeveniment. Serà obligatori per a tots els assistents l’ús de mascareta i l’ús de gel hidroalcohòlic (a l’entrada del recinte se’n proporcionarà als assistents), hi haurà control d’aforament i l’entrada i la sortida del recinte es farà per llocs separats.

A més a més, tots els vehicles exposats estaran higienitzats i tancats. Només s’hi podrà accedir amb l’autorització del comercial i quan el possible client en surti, es tornaran a higienitzar. D’altra banda, es col·locaran mampares de separació a les taules dels comercials per garantir la seguretat sanitària i evitar la possible propagació de la covid-19.

Més de 300 vehicles de nou concessionaris

A la Fira del Vehicle d’Ocasió s’hi podran trobar més de 300 vehicles, entre cotxes, furgonetes i micro-cotxes, tots revisats, garantits, a preus excepcionals i amb les millors condicions de finançament. Enguany hi participaran nou concessionaris oficials: Autocam, Autolica, Grup Garcia, Grup Jounou, Nicolás, Nikkocenter, Remm Guitart, Tallers Atzerà i Vilamòbil. En total ocuparà més de 6.500 m2.

A més, es tornarà a fer el sorteig d’un I-pad entre tots els assistents de la fira.

La Fira del Vehicle d’Ocasió està organitzada per l’Associació de Concessionaris de Vilanova i la Geltrú, amb el suport de l’Ajuntament de la ciutat.

FER UN COMENTARI