El vilanoví Enric Garriga publicarà un llibre sobre Buchenwald

0
910

El vilanoví Enric Garriga té previst publicar properament el llibre L’horitzó del mar de Buchenwald, que tractarà l’univers dels camps de concentració nazis no des del punt de vista de la història, sinó dels sentiments, les emocions que li deixa i la reflexió, és a dir, des de la subjectivitat. Enric Garriga és fill del deportat i supervivent Marcel·lí Garriga i és president de l’Associació Amical de Mauthausen i altres camps.

Garriga explica l’al·legoria que dona peu al títol: “l’èxit de la supervivència del meu pare al camp de Buchenwald va ser la seva relació amb el mar. Ell, per sobre la tanca del camp, mirava l’horitzó, l’horitzó del mar de Buchenwald”.

Per fer possible la seva publicació, ha començat una campanya de micromecenatge a a través de la plataforma Edita.cat, de l’editorial vilanovina El Cep i la Nansa. S’ha fixat com a objectiu obtenir en 40 dies 4.286 euros, que seran en concepte d’avançament per poder fer el llibre (de 240 pàgines). Seran amb aportacions a partir de 12 euros.

FER UN COMENTARI