El concurs IdeaVilafranca atorgarà una beca de 1.500 euros al jove amb la idea més innovadora per a la ciutat

0
459
Francisco Romero i Sergio Sánchez.

El concurs IdeaVilafranca, que convoca el PSC de la ciutat per primera vegada, atorgarà una beca de 1.500 euros al jove que presenti la idea més innovadora per aplicar a Vilafranca. Així ho ha explicat el primer secretari dels socialistes vilafranquins, que considera que amb aquest primer premi els guardons de l’IdeaVilafranca s’adapten més a les necessitats del jovent, de rebre diners per poder-se matricular en formacions reglades, professionalitzadores o per despeses educatives.

Al concurs s’hi poden presentar persones de fins a 35 anys que tinguin alguna idea innovadora de projecte aplicable a la vila, des del punt de vista de desenvolupament sostenible i amb criteris mediambientals. Pot ser en l’àmbit urbanístic, social, de noves tecnologies, etc.

A banda d’aquest primer premi, hi haurà tres accèssits en material informàtic i tres lots de productes de km 0. Els projectes es poden presentar fins al 31 d’agost, han d’ocupar un màxim de cinc folis (les bases es poden llegir a ideavilafranca.org) i els premis es lliuraran en una gala que es farà a l’octubre, amb una conferència inaugural.

FER UN COMENTARI