La Mitja Marató Espirall-Vilafranca vol ser encara “més multitudinària”

0
215
La Mitja Marató es farà el 19 de novembre.

La 44a edició de la Mitja Marató Espirall-Vilafranca se celebrarà enguany el pròxim 19 de novembre, amb una edició que des de l’organització es vol que sigui encara “més multitudinària” que l’anterior. A la presentació de la cursa, la regidora d’Esports de Vilafranca, Gemma Romeu, ha recordat que aquesta és “una de les poques curses que no és professional”, destacant el seu caràcter “inclusiu”.

En els darrers anys, la cursa, que s’organitza conjuntament amb l’associació de veïns de l’Espirall, ha ampliat les opcions de participació, perquè cada persona trobi l’activitat que millor s’adapti als seus interessos i possibilitats. El recorregut entre Vilafranca i Guardiola de Font-rubí, passant per les Cabanyes i Vilobí, és un dels seus trets d’identitat més marcats.

Per quarta edició consecutiva, Vilafranca serà la seu del Campionat de Catalunya Universitari de mitja marató, que puntua per la Lliga Universitària de Curses Populars. Per a les persones que no s’atreveixen amb els 21 quilòmetres, hi ha l’alternativa de 5 quilòmetres. També hi ha la mitja jove, que aposta per promoure les curses atlètiques competitives i populars entre els més joves.

Finalment, la mitja petita és una caminada solidària per a totes les edats que recorre la carretera tancada al trànsit entre Vilafranca i les Cabanyes. La recaptació solidària es destinarà aquest any de forma íntegra a l’associació Autisme amb futur, per als seus projectes d’atenció i millora de la qualitat de vida de les persones amb autisme.

FER UN COMENTARI