El Claustre de Sant Francesc es reivindica com espai de reflexió i creació

0
925
Acte de presentación del Cicle Paraules al Claustre

Aquesta setmana s’ha presentat una nova edició del cicle Paraules al Claustre i +, que arriba a la setena edició programant nou activitats entre maig i novembre al Claustre de Sant Francesc. L’objectiu del cicle és portar propostes culturals de proximitat, obertes i participatives, alhora que reivindicar el Claustre com un espai de reflexió, pensament, coneixement i creació.

La jornada inaugural serà el 13 de maig i es centrarà en la figura del pedagog i científic vilafranquí, Josep Estalella i Graells. La seguiran activitats de format tan divers com recitals poètics, exposicions, cançó d’autor, accions pel públic familiar, etc.

A banda de l’acte inaugural, destaquen els recitals com Gost, la Mercè, amb Anna Subirana, Sylvia Kuchinow i Jordina Biosca, o Veus Paral·leles: del Vístula al Segre, on recitaran tres poetes polonesos i tres de catalans de tres generacions diferents; concerts com el de Sara Pi presentant Break The Chains; exposicions com la de Fèlix Plantalech inspirada en els versicles del Llibre d’Amic i Amat de Ramon Llull; o els titelles de Micro Troupe amb una adaptació del Llibre de les Bèsties, també de Llull.

FER UN COMENTARI