Després de l’entrada del PSC a l’equip de govern, l’Ajuntament de Sant Sadurní ha reorganitzat les regidories i ha crescut fins a les onze per tal que tots els regidors puguin tenir-ne alguna. S’han creat noves carteres, com la de Festes tradicionals locals, la de Festes no tradicionals i la d’Infància.

A banda de les noves regidories, el govern s’ha reestructurat de manera que el PSC passa a tenir la titularitat de Turisme, Urbanisme, Recursos Humans, Comunicació, Governació i Mobilitat, fins ara a mans d’ERC, mentre que es posa també al capdavant de la nova regidoria d’Infància  i Festes no tradicionals.

L’alcalde, Pere Vernet, continua assumint les àrees de Relacions institucionals, Protocol, Gabinet d’Alcaldia i Via Pública, mentre que Pedro Campos, cap de llista del PSC, ocupa la primera tinença d’alcaldia, així com les regidories de Recursos Humans i organització, Urbanisme, obres i activitats i Turisme. La republicana Marta Castellví passa a ser segona tinent d’alcalde, regidora d’Administració General, Informàtica i Noves Tecnologies, Arxiu i Memòria Històrica, Patrimoni, Transparència, Cultura i Festes tradicionals locals i és també la Coordinadora del Pla d’Actuació de Mandat. La regidora dels Comuns, Arantxa Molina, manté la tercera tinença d’alcaldia i la regidoria que ja ostentava (Esports, Joventut i Cooperació), mentre que la socialista Marina Agudelo entoma la de Comunicació i Gent Gran i esdevé alhora portaveu del govern.

La resta de regidories queden per Isaac Pedrola (5è tinent d’alcalde, regidor d’Acció Climàtica i Participació Ciutadana i entitats), Laia Albiol (Igualtat, Normalització Lingüística, Educació i Escola de Música), Eva Cruces (Hisenda, Comerç, Promoció Econòmica i ocupació i Consum), Meritxell Borràs (Acció Social, Salut i Habitatge), Òscar Lorente (Governació i Mobilitat) i Erica Ruiz (Infància i Festes No Tradicionals).

Malgrat que el nou equip de govern ja treballa des de la setmana passada amb aquesta distribució de carteres, encara resta pendent de tancar i donar compte de la resta del cartipàs municipal (hores de dedicació i contribució de les regidories, per exemple).

FER UN COMENTARI