Obertes les inscripcions per als Casals d’estiu del Vendrell i de Coma-ruga

0
304
Imatge d'arxiu d'un casal d'estiu al Vendrell.

L’Ajuntament del Vendrell ha obert les inscripcions per als casals d’estiu del Vendrell i Coma-ruga. Els del Vendrell seran organitzats per l’Esplai Zig-Zag, mentre que els de Coma-ruga aniran a càrrec de l’Associació Trèvol.

Casals del Vendrell

Al Vendrell, seran dos els casals que es faran a l’estiu, un per a infants nascuts entre el 2012 i el 2020, ambdós inclosos, i un per a joves nascuts entre el 2008 i el 2011, que rep el nom de Pira’t Estiu. El primer començarà l’1 de juliol i es mantindrà fins al 30 d’agost, mentre que el Pira’t es farà entre l’1 de juliol i el 2 d’agost, amb campaments l’última setmana. Entre les activitats que es faran hi haurà dinàmiques de grup, sortides, visites culturals, platja i piscina.

Tots dos tindran lloc a l’escola Marta Mata, de les 9.00 a les 13.00 hores, amb servei d’acollida mitja hora abans i mitja hora després. Les inscripcions es poden fer fins al 15 de juny. La documentació, que es pot trobar en aquest enllaç, es pot presentar digitalment o presencialment al Centre Cívic l’Estació.

Casals de Coma-ruga

Pel que fa als casals de Coma-ruga, hi haurà el que va dirigit a infants nascuts entre el 2012 i el 2020, i el que va dirigit a joves nascuts entre el 2006 i el 2011. Tindran lloc entre l’1 de juliol i el 30 d’agost a l’Institut Escola de Coma-ruga (edifici blau), i inclouran jocs, música, activitats creatives, sortides a l’entorn, i piscina.

Els horaris seran de 9.00 a 13.00 hores, amb servei d’acollida mitja hora abans i servei de menjador de 13.00 a 15.00 hores. Les inscripcions es poden realitzar a través d’un formulari que hi ha al seu web.

FER UN COMENTARI