Operació gàbia a Gelida per atrapar un lladre de coure fugit

0
255
Foto: JRP.

Els Mossos d’Esquadra van activar ahir a la tarda, cap a les 19 h, un ampli dispositiu policial a Gelida. Segons informen fonts municipals el dispositiu es va activar quan, durant un control rutinari entre el municipi de Gelida i Sant Sadurní, a l’autopista AP-7, el cos policial català va identificar dos lladres de coure. En ser descoberts, un d’ells va ser detingut, però l’altre va poder fugir cap al municipi.

Davant aquests fets, els Mossos van activar una operació gàbia, tancant els diferents accessos al municipi i enviant una gran quantitat d’unitats policials per cercar el suposat lladre. Un dels fets que va alterar a la població, que en un inici es pensava que l’operatiu s’havia activat perquè un pres del centre penitenciari de Brians s’havia escapat, va ser la presència d’un helicòpter que va estar sobrevolant el municipi a molt baixa altitud i durant un parell d’hores.

Segons han confirmat les mateixes fonts municipals, els Mossos continuen amb la investigació tot i que l’operatiu al municipi penedesenc s’ha relaxat.

FER UN COMENTARI