Els vilanovins Copa Lotus publiquen el seu quart treball: ‘El disc en castellà’

0
107
El grup de Vilanova Copa Lotus. Foto: ACN / RGB Suports

El grup de Vilanova i la Geltrú Copa Lotus ha publicat aquest divendres 31 de maig el seu quart treball discogràfic, que porta per títol El disc en castellà (RGB Suports). Es tracta de deu noves cançons on, lluny de la broma del títol, continuen fent servir la llengua de Pompeu Fabra per impulsar el seu habitual so de rock d’arrels americanes. L’àlbum es pot escoltar a les diferents plataformes digitals i també es pot aconseguir en format físic.

El disc recorre i amplifica terrenys ja explorats pel quartet vilanoví, des del rock desenfadat de Banda local, Tan malament o Tot torna, fins al pop minuciós d’Autoescola, passant pel country de Vine i balla al country line!, on destaca la pedal steel de Miguel P. Kersley. Tot completat amb la cirereta d’unes lletres on l’humor és un dels seus ingredients principals.

Tal com explica el guitarrista Vidal Soler, aquest ha estat el seu disc “més autogestionat”. “No hem consultat res a ningú i ho hem fet tot des de la nostra intuïció”, revela en una entrevista a l’ACN. Per la seva part, el cantant Marc Bala afirma que les deu cançons capturades en aquest plàstic transmeten “l’essència nostra del moment, són la radiografia del que som ara, de les nostres aspiracions i m’hi sento reflectit, m’hi veig”.

El primer concert de Copa Lotus després de la sortida del disc serà aquest divendres, al Monocicle de Sant Pere de Ribes, on compartiran jornada amb grups com Cala Vento.

FER UN COMENTARI