Els Xicots fan castells de 7 i mig al Memorial Joan Sol

0
86

La plaça Milà i Fontanals de Vilafranca del Penedès va acollir el passat diumenge la Diada del Firal – Memorial Joan Sol, dedicada al primer president dels Xicots de Vilafranca. La colla estava acompanyada pels Bordegassos de Vilanova, la Colla Castellera Sant Pere i Sant Pau i els Castellers d’Altafulla.

Els Xicots, que van ser els primers a actuar, van aixecar de nou castells de 7 i mig, mostrant el seu bon estat de forma que els pot dur a fer un pas endavant cap als castells de 8. Van començar aixecant per quarta vegada enguany el 5 de 7, i van continuar amb el 4 de 7 amb agulla i el 4 de 7, per acabar amb un pilar de 5 i tres pilars de 4.

També els Bordegassos van centrar la seva actuació en els castells de 7 i mig, amb el 3 de 7, el 5 de 7 i el 4 de 7. Pel que fa a les dues colles tarragonines, els Castellers d’Altafulla van deixar un 4 de 6, un 4 de 6 amb agulla i una torre de 6, mentre que els de Sant Pere i Sant Pau van aconseguir un 4 de 7 amb agulla, un 3 de 7 amb agulla i un 3 de 7.

FER UN COMENTARI