Detenen dos homes per una temptativa d’homicidi a Olèrdola

0
194
Un vehicle dels Mossos d'Esquadra.

Els Mossos d’Esquadra han detingut dues persones de 23 i 45 anys com a possibles autores d’un delicte d’intent d’homicidi a l’Alt Penedès. Concretament, els dos homes estan acusats d’haver apallissat un altre jove la nit del 13 de juny a Olèrdola, junt amb tres persones més.

Aquella nit, agents de la comissaria de Vilafranca van rebre un avís per una persona que estava estesa a la via pública a Olèrdola després d’haver estat agredit per cinc persones. Els autors de l’atac, que anaven amb tapaboques per dificultar la seva identificació, havien agredit la víctima amb armes blanques, un pal i un objecte punxant. L’aparició de diversos veïns va fer que aquests es dispersessin i fugissin en diferents vehicles.

El jove, que presentava tres ferides obertes per arma blanca, va ser traslladat a l’Hospital de Bellvitge, on el van operar. Gràcies a la informació aportada per diferents veïns i a les imatges de les càmeres de seguretat pròximes al lloc dels fets, els Mossos van poder identificar els cinc autors de l’agressió i van acreditar que la seva voluntat era atemptar contra la vida de la víctima, però l’aparició dels veïns ho va frustrar.

Segons els Mossos, la víctima i els agressors havien protagonitzat una discussió a la via pública aquella mateixa setmana. A més de la detenció de dues persones, els agents també han denunciat penalment dos altres possibles agressors, de 33 i 57 anys, i no es descarten noves detencions.

FER UN COMENTARI