La policia de Vilafranca renova el seu parc mòbil amb tres nous cotxes

0
66
Zaballa, Romero i Vich, amb els nous vehicles.

La Policia Municipal de Vilafranca ha presentat tres nous vehicles amb els quals continuen amb la renovació del parc mòbil del cos policial. Són tres vehicles híbrids que s’han adquirit amb la modalitat de rènting, el que permet que, en cas d’avaria, es puguin substituir de forma immediata. El regidor de Seguretat, Ramon Zaballa, ha remarcat que, amb aquestes incorporacions, la flota de vehicles “ha quedat renovada amb quatre turismes híbrids i una furgoneta” que s’han adquirit els últims mesos.

Per la seva banda, el sotsinspector en cap de la policia, Joan Vich, ha avançat que la renovació continuarà amb la compra de “dues noves motocicletes elèctriques“, amb l’objectiu de tenir un parc mòbil “més ecològic i que tendeixi a les zero emissions”.

També relacionat amb el cos de la policia local, Ramon Zaballa ha explicat que ja s’ha iniciat el procés selectiu per incorporar fins a 7 nous agents els pròxims mesos, alhora que no es descarta sumar nous agents interins fins a completar la totalitat de les 72 places en plantilla.

FER UN COMENTARI