Canvis de circulació als carrers Cal Bolet i General Cortijo de Vilafranca

0
62
L'Ajuntament calculca que es reduirà un 30% el trànsit en aquest tram.

Els carrers Cal Bolet i General Cortijo de Vilafranca s’intercanviaran el sentit de circulació a partir del dimecres 17 de juliol. Amb aquesta mesura, l’Ajuntament vol pacificar el trànsit de vehicles al centre, en concret a la rambla Nostra Senyora i al pas de vianants entre la rambla de Sant Francesc i la plaça Penedès.

Els treballs per canviar la senyalització es faran entre els dies 17 i 18 de juliol, tot i que els canvis de sentit es posaran en marxa el mateix dia 17 amb una senyalització temporal. En el cas del carrer Cal Bolet, el canvi de sentit abastarà entre la rambla Nostra Senyora i el carrer Amàlia Soler. Al carrer General Cortijo, el canvi de sentit afectarà també el carrer Camp del Cellerot, de manea que els vehicles aniran de l’avinguda Europa en direcció a l’anvinguda Tarragona.

L’Ajuntament de Vilafranca calcula que la mesura reduirà un 30% del trànsit en aquest tram, evitant retencions i millorant els accessos a l’aparcament soterrat de la plaça Penedès i la rambla Sant Francesc.

FER UN COMENTARI