Sant Jaume dels Domenys inaugura la nova Biblioteca Alfons Maseras

0
112
La sala principal de la nova Biblioteca de Sant Jaume.

Sant Jaume dels Domenys ha inaugurat aquest divendres 26 de juliol la nova Biblioteca Alfons Maseras, que s’ubica a l’edifici de la Casa de Cultura, on hi havia el punt TIC i antigament havia estat la llar d’infants. L’acte d’inauguració ha comptat amb la presència de la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, ja que les obres han comptat amb una subvenció de 105.000 euros d’aquest ens.

El principal aspecte del nou equipament és que s’integra dins de la Xarxa de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, el que permetrà als veïns del municipi gaudir dels serveis de la resta de biblioteques. Les obres s’han concentrat a la planta baixa, on s’ha habilitat una sala principal amb els diferents llibres i documents, així com un espai infantil i un altre de juvenil. També hi ha una sala d’actes i els lavabos. A dalt s’instal·larà el punt TIC.

Tal com ha recordat l’actual regidora de Cultura de Sant Jaume, Dolors Miquel, aquest projecte va començar durant l’anterior mandat i ha culminat aquest juliol, després de sis mesos de treballs. L’alcalde, Magí Pallarès, ha confirmat que l’equipament obrirà les portes el pròxim dilluns dia 29 de juliol.

Per la seva banda, Noemí Llauradó ha fet referència a la trajectòria d’Alfons Maseras, que dona nom a l’equipament, recordant que va ser una persona important durant la Mancomunitat. A partir d’ara, la biblioteca podrà optar a diverses subvencions per aconseguir més material i documents.

Noemí Llauradó, a la inauguració de la nova biblioteca.

FER UN COMENTARI