Més de 4.000 persones han visitat el renovat Museu Víctor Balaguer

0
104

Des de la reobertura de la Biblioteca Museu Víctor Balaguer el passat 6 de juliol, ja han visitat l’espai 4.080 persones. Són dades de l’Ajuntament de Vilanova, que ha detallat que el primer cap de setmana hi va haver 1.400 visitants i que, de tots aquests, la meitat són de fora de la ciutat.

La xifra de visitants ha fet que el museu prorrogui les portes obertes fins a l’1 de setembre, i recomana fer reserva prèvia de les entrades a través del seu web. La regidora de Cultura, Teresa Llorens, ha celebrat les bones xifres, alhora que recorda que “visitar les sales renovades del museu és un motiu de celebració important en el context de la commemoració del bicentenari del naixement de Víctor Balaguer“.

En aquest sentit, l’Ajuntament ha explicat que estan treballant en un altre dels actes principals del bicentenari, l’exposició temporal Entre muses. Gènesi d’un llegat universal. Aquesta mostra, que s’inaugurarà el dissabte 26 d’octubre, conduirà els visitants per l’etapa culminant de la trajectòria de Víctor Balaguer i posarà en relleu la gènesi de la institució de la Biblioteca Museu i el seu procés de gestació. Finalment, també s’encetarà un cicle de diàlegs on es parlarà de diferents temàtiques vinculades a Balaguer i la institució, amb la participació d’experts en la matèria.

FER UN COMENTARI