Vilanova podria tenir un nou equipament esportiu

0
74
Foto: Ajuntament de Vilanova

Vilanova i la Geltrú podria tenir un nou equipament esportiu l’any vinent. Així ho ha anunciat el regidor d’Urbanisme, Gerard Llobet, que ha assenyalat que l’objectiu és donar cabuda a la gran demanda esportiva i d’activitats que té la ciutat. Ara l’Ajuntament està valorant la viabilitat d’aquest annex, tenint en compte el dèficit a les finances municipals.

Llobet ha reconegut que la construcció d’un pavelló nou com l’Isaac Gàlvez té un cost elevat, i que s’està estudiant l’opció de crear un annex en algun indret del municipi. Aquest nou equipament comptaria amb una pista esportiva per alleugerir la pressió sobre els horaris d’entrenaments i competicions, descongestionant així l’ús de les pistes actuals.

Si bé Llobet no n’ha donat més detalls, la previsió és que al setembre es puguin definir l’emplaçament definitiu, el cost total de l’obra i el calendari d’execució. “Si tot va bé, podríem incorporar aquesta nova instal·lació al pressupost del 2025“, ha dit l’edil. Un pressupost que el govern local vol presentar després de l’estiu, i en el que una de les prioritats és la construcció d’aquest annex.

FER UN COMENTARI