Veïns de Coma-ruga, farts dels ‘botellots’ i la contaminació acústica d’una discoteca

0
171
Veïns afectats dels Masos i Nirvana.

Veïns dels Masos de Coma-ruga i de la urbanització Nirvana del Vendrell han mostrat el seu malestar pels problemes d’incivisme que estan patint durant tot l’estiu a la nit, que ells atribueixen a la presència d’una discoteca a la zona. Aquest divendres, desenes de veïns han fet una protesta davant els mitjans, en la qual han rebut el suport de la Federació Xarxa Vendrellenca.

Antonio García, portaveu de la Xarxa, ha explicat que les queixes se centren en la contaminació acústica que hi ha cada nit, “que impedeix descansar els veïns”. Alhora, apunta que molts joves es concentren en un pàrquing d’un supermercat i fan “botellots, sorolls i carreres”, una situació que augmenta la “inseguretat” a la zona. “Les mesures que ha aplicat l’Ajuntament fins ara no han servit”, afegeix García.

El problema, segons els veïns, ja dura dos estius, des que va obrir aquesta discoteca. “Cada cop s’ha estès més pels carrers del voltant del pàrquing i els dispositius policials no funcionen, ja que els agents venen quan poden i estan poca estona”, relata una veïna de la zona, Raquel Pérez.

A més d’actuar contra els botellots, els veïns i la Xarxa Vendrellenca reclamen que es facin inspeccions acústiques a la discoteca per evitar que se superin els límits marcats. “El soroll arriba fins a la zona de platges i no ens permet el descans durant les hores que estan estipulades, que és de les 22.00 a les 08.00 hores”, lamenta Pérez.

Pancartes amb queixes als Masos de Coma-ruga.

FER UN COMENTARI