El Vendrell rep un premi a “millor poble turístic” de l’any 2024

0
153
Kenneth Martínez i Sílvia Vaquero, amb el guardó.

La iniciativa Premi Poble de l’Any, que atorga el grup empresarial Prensa Ibérica, ha donat un dels seus guardons al municipi del Vendrell, concretament el de Millor Poble Turístic. L’alcalde de la vila, Kenneth Martínez, i la regidora de Turisme, Sílvia Vaquero, han recollit el premi en un acte celebrat aquest dimarts 24 de setembre al castell de Calonge.

El Vendrell havia estat designat el passat juliol com un dels quatre finalistes d’aquesta categoria, junt amb els pobles de Tavertet, Vilanova de Meià i Besalú. Els lectors dels rotatius El Periódico, Diari de Girona i Regió7, que formen part de Prensa Ibérica, podien votar entre els quatre finalistes a través d’una pàgina web.

Finalment, el Vendrell ha rebut aquest guardó, que destaca la feina que porten a terme els pobles catalans en l’àmbit turístic. La iniciativa també entrega guardons pels àmbits cultural i sostenible. Des de l’Ajuntament han mostrat la seva satisfacció pel premi, remarcant que és “un reconeixement a tot el treball que es desenvolupa al municipi a través del Consell Municipal de Turisme“.

FER UN COMENTARI