La llibreria La Dent de Lleó, de Mediona, s’integra a la cooperativa Bildi

0
77

Kunlabi, el cowork impulsat per la cooperativa Bildi a Sant Joan de Mediona, ha celebrat els seus quatre anys amb l’obertura d’una llibreria en aquest mateix espai.

Dissabte passat a la tarda es va fer la inauguració de La Dent de Lleó, que és com s’anomena la llibreria. De fet, és el mateix nom que la llibreria que el mes de juliol va tancar al mateix municipi. Amb la finalitat de donar continuïtat al negoci i mantenir aquest servei al poble, la cooperativa Bildi ha arribat a un acord de col·laboració amb l’antiga llibretera i acollirà i gestionarà l’espai a Kunlabi, aprofitant que en el cowork ja s’han fet presentacions anteriorment i comptava ja amb un racó amb mostra i venda dels llibres presentats.

La inauguració de La Dent de Lleó va ser un homenatge a la il·lustradora i autora Roser Capdevila, que va estiuejar al poble durant molts anys. Durant l’acte es va presentar també el darrer llibre de la mare de les Tres Bessones, Ai, ai els meus cabells, del qual se’n va fer una lectura en veu alta d’alguns fragments.

La llibreria continua amb l’aposta de prioritzar l’àlbum il·lustrat i els contes infantils i juvenils, ja que Mediona és un municipi amb moltes famílies i infants, per les quatre escoles que hi conviuen. A banda, també s’ofereixen llibres per a adults i s’han incorporat també còmics, es potenciarà més la presència de llibres ecofeministes, de l’àmbit rural i s’aniran afegint llibres que es dissenyen a l’estudi, a més de l’àmbit creatiu.

La pròxima presentació serà el 26 d’octubre amb l’obra Efecte Villalpando, de l’artista Frederic Perers, editada per Andana Edicions, que anirà acompanyada per una exposició de l’obra.

FER UN COMENTARI