El CE Vendrell es proclama campió de la Lliga Catalana Plata d’hoquei patins

0
93
Els jugadors vendrellencs s'han imposat al Girona a la final. Foto: CE Vendrell

Tal com va passar amb la Lliga Catalana de l’OK Lliga fa una setmana, la Lliga Catalana Plata també es queda al Baix Penedès. Aquest diumenge 6 d’octubre, el Club d’Esports Vendrell ha aconseguit el triomf a la final que ha disputat a Roda de Ter contra l’Hipoteca Girona, per un ajustat 1 a 2. Els vendrellencs esdevenen així el primer equip que té a les seves vitrines les lligues catalanes d’OK Lliga i Plata.

No ha estat fàcil el camí del CE Vendrell per aconseguir el títol. Primer va haver de superar una exigent fase de grups que va acabar amb un triple empat i es va decidir per la millor diferència de gols. A la final a 4, els vendrellencs es van enfrontar a les semifinals amb el Congrés la Sagrera, en un partit que va finalitzar amb empat a 2 i es va decidir als penals.

També la final d’aquest diumenge ha estat molt igualada, amb ocasions a una i altra banda. El primer gol no ha arribat fins just abans del descans, quan Marc Cañellas ha avançat el Vendrell després de culminar una ràpida contra. A la segona part, Jordi Ferretti ha ampliat l’avantatge, però el Girona ha tornat a apretar el partit amb un gol d’Àlex Grau. El Club d’Esports ha aguantat bé els últims minuts, proclamant-se així campió de la competició. Una immillorable manera d’encarar l’inici de l’OK Lliga Plata, que serà el 19 d’octubre al camp del Sant Feliu.

FER UN COMENTARI