Vilafranca acollirà la segona Mostra del Llibre Penedesenc amb més de 30 autors de la vegueria

0
150
La primera edició es va celebrar a Vilanova i la Geltrú. Foto: Mir Geribert

Més de 30 autors de les comarques del Penedès presentaran les seves últimes publicacions a la segona Mostra del Llibre Penedesenc, que se celebrarà a Vilafranca el dissabte 19 d’octubre. De les 10 h i fins a les 20 h, la rambla de Nostra Senyora s’omplirà d’escriptors del Penedès signant llibres a la parada del col·lectiu Mir Geribert. També a la mateixa fira s’hi trobaran les parades de les llibreries L’Odissea, La Cultural, Ca la Madrona, Abacus, l’Institut d’Estudis Penedesencs i l’editorial Andana, que vendran llibres d’autors del Penedès i de temàtica relacionada amb el territori.

D’altra banda, s’han organitzat diverses xerrades al Fòrum Berger Balaguer. La primera de les sessions serà a les 11:30 h, després de la presentació del col·lectiu Mir Geribert i la inauguració institucional de la mostra prevista a les 11 h, i anirà a càrrec de l’historiador Marçal Diaz Ros, amb el títol Probablement al Penedès Medieval (segles X-XIII). A les 12:30 h, l’escriptora i narradora oral Lola Rojas oferirà l’espectacle i taller de novel·la infantil La Gea Flor de la Posidònia, per a un públic familiar.

A la tarda, a les 17 h, un altre conte infantil iniciarà els actes de la mostra, en aquest cas amb la narradora Roser Serra que representarà la narració oral per a infants La Tupinamburga a la vinya, i seguidament es posaran en marxa els tallers d’il·lustració del programa Big draw, simultàniament en diferents punts de la vila. A les 18 h es durà a terme una taula rodona, coordinada per l’escriptor Pere Martí i Bertran sobre l’obra d’Àngel Guimerà, en la qual participaran Ramon Bacardit, Neus Oliveras i Magí Sunyer.

Les jornades han estat organitzades pel col·lectiu Mir Geribert, l’Ajuntament de Vilafranca i la secció literària de l’Agrícol. El programa sencer es pot consultar a mirgeribert.cat.

FER UN COMENTARI